Feestelijk zomerprogramma KoffieMiks

JOURE - Is de zomer wat stil doordat vaste activiteiten zijn gestopt en familie en vrienden op vakantie? Kom dan Zomeren bij KoffieMiks. Elke tweede en vierde donderdag in juni, juli en augustus is het tussen 10 en half 12 tijd voor lekkere koffie, leuke gesprekjes en zomerse activiteiten.

KoffieMiks is bedoeld voor vrouwen én mannen uit Joure en wijde omgeving. Voor de koffie wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Donderdag 14 juni is KoffieMiks gelijk al helemaal in zomerse sferen. Er wordt een leuk ’strand’spel gespeeld dat tegelijk ook het geheugen traint. Op donderdag 28 juni is het feest. KoffieMiks bestaat dan namelijk tien jaar. Tijd voor taart! Na de koffie vertrekt een bus met max. 20 bezoekers naar Culturele Hoofdstad Leeuwarden voor een bezoek aan het Fries Museum (Escher!), een praamtocht door de grachten en een bezoek aan het DNA2018 kunstwerk. Hier hebben enkele KoffieMiksers aan meegedaan. Rond 18 uur is de bus terug bij Miks welzijn. De kosten van dit culturele uitje zijn € 7,50. Op de heenweg is in de bus tijd om het eigen lunchpakket op te eten. Opgave vooraf is noodzakelijk, waarbij regelmatige bezoekers van KoffieMiks voorrang hebben. Opgave kan tot uiterlijk 19 juni bij Miks welzijn, via 0513-414593 of per mail telefoon@miks-welzijn.nl

Juli: in teken van (lucht)ballonnen

Donderdag 12 juli komen er allerlei ‘luchtige’ verhalen op koffietafel van Loftsiler Minne Minnesma. Donderdag 26 juli valt in de week van de ballonfeesten en komt Magic Dennis op de koffie. Hij leert de bezoekers hoe men heel makkelijk een mooie ballonfiguur kan maken.

Augustus: samen zingen en eten

Donderdag 9 augustus staat er weer zomerse (beweeg)activiteit op het programma. Op donderdag 23 augustus sluiten we het zomerprogramma zingend af, onder begeleiding van Gea Nolles met haar trekharmonica. Aansluitend is er een gezamenlijke lunch. Iedereen kan gratis mee-eten. In verband met de inkoop is opgave wel gewenst.

Trek de stoute schoenen aan en kom ook gezellig zomeren bij KoffieMiks aan de Brugstraat 1 te Joure. Voor meer informatie: Miks welzijn, Rosalie de Konink, telefoonnummer 0513-414593 of rdekonink@miks-welzijn.nl