Jouster koor zing mee in opera

JOURE - Park Herema State in Joure staat komende zondag in het teken van de opera. Queen Arthur is een opera pastiche: échte opera, maar wel een volledig nieuwe productie die volledig is samengesteld uit highlights uit ruim driehonderd jaar operageschiedenis. Heel veel muziek die echt iedereen kent iedereen kent vanuit reclames of Hollywood, juist vanwege hun sterke herkenbaarheid en verbeeldingskracht.

Het voltallige Opera-, musical- en operette koor uit Joure: Les Rigolaux, doet mee met deze productie. Het gaat om een bijzondere samenwerking, waarin amateurs en professionals samen tot een hoogstaande productie zijn gekomen.

Het optreden duur 1,5 uur en u zult meegesleept worden in de tijden aan het hof van Koning Arthur. Het optreden is voor een breed publiek toegankelijk en kan zonder opera-kennis een mooie eerste stap in de opera-wereld zijn. Kaarten zijn online verkrijgbaar: www.GoOpera.nl of bij de VVV in Joure. Queen Arthur speelt op zondag 17 juni om 15.00 uur in Park Herema State in Joure.