Prikkelende ontmoetingen bij Talant in Joure

JOURE - Cliënten van Talant Prokkelden van 4 tot en 6 juni volop in Joure. Prokkels zijn mooie, leuke en gezellige ontmoetingen tussen mensen met én zonder beperking. Talant organiseerde de activiteiten samen met Miks Welzijn en betrekt mensen, bedrijven en organisaties uit Joure. Wethouder Janny Schouwerhou opende woensdagmiddag 6 juni de sterrenslag.

De activiteiten variëren van samen koffiedrinken en lunchen tot leuke workshops, sterrenslag en een speurtocht waarbij ook zwerfaval wordt opgeruimd. De Prokkelweek is vooral bedoeld als voorbeeld en inspiratie voor de rest van het jaar. Samen iets doen en zo elkaar beter leren kennen, dat is waar Prokkelen om draait.

Over Prokkel

De Prokkelweek is in 2007 ontstaan vanuit het initiatief van het Fonds Verstandelijk Gehandicapten waarin zij samen met zeven andere organisaties de ‘Verstandelijk gehandicapten 2-daagse’ organiseerde. Inmiddels is Prokkel uitgegroeid naar een Prokkelweek, vol prikkelende ontmoetingen in heel Nederland. Talant vindt het belangrijk dat mensen met een beperking kunnen meedoen in de samenleving en is daarom full-partner van Prokkel.