Scrum, Traudes en Michelle David & The Gospel Sessions op Glemmer

LEMMER - Het driedaagse strandfestival Glemmer Beach vult haar vrijdagavond line-up aan met Scrum, Traudes en Michelle David & The Gospel Sessions. Al eerder maakte de organisatie bekend dat vrijdag 31 augustus de Nederlandse band Kensington voor de tweede keer het Glemmer Beach podium betreedt.

POWERFOLK-BAND SCRUM

De Nederlandse powerfolk-band Scrum staat op vrijdag 31 augustus op het podium van Glemmer Beach. Voor de echte festivalliefhebbers zijn het bekende gezichten; SCRUM. Zes gedreven muzikanten met een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folkmuziek. Die elk optreden tot het uiterste gaan en er samen met het publiek voor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts kan keren.

HIPHOPBAND TRAUDES

De upcoming band Traudes staat klaar om Nederland te veroveren en ook de Glemmer Beach bezoekers op de vrijdagavond. De hiphopband Traudes zoekt de grens op tussen hiphop en (elektronische) pop. De 7-koppige band staat garant voor strakke beats, sterke teksten en een overtuigende groovy liveshow. Met een energieke show zet de band elk podium op zijn kop.

Michelle David & The Gospel Sessions

Ze stond dit jaar onder andere op Pinkpop en staat vrijdagavond 31 augustus op de bühne van Glemmer Beach 2018. Michelle David & The Gospel Sessions gaan terug naar de essentie van de gospel en soul: de kracht van herhaling en groovende gitaren. Davids stem is onnavolgbaar, krachtig en galmt nog ver na ieder optreden na.

Kaartverkoop verloopt goed

,,De vrijdagavond beloofd een zeer populaire avond te worden, dat is te zien in de kaartverkoop. Wij hopen deze avond dan ook uit te verkopen. Momenteel hebben we meer dan 60% van de vrijdag kaarten verkocht”, laat de organisatie van Glemmer Beach weten.

Het driedaagse strandfestival vindt plaats op het strand van Lemmer van 30 augustus tot en met 1 september. Tickets zijn te koop op www.glemmerbeach.nl of bij de Jumbo supermarkt in Lemmer.