Drie avonden Weispield uitverkocht

Bantega - Drie van de negen avonden van het Iepenloftspul Weispield zijn uitverkocht. Voor twee andere avonden zijn nog maar een tien kaarten beschikbaar.

Voor de première op donderdag 28 juni zijn nog wel kaarten beschikbaar. Er zijn nog kaartjes vanaf de Lanen om 20.15 uur en vanaf Oosterzee om 19.15 uur. Kijk voor meer informatie op de website: www.Iepenloftspulbantegea.nl.

 

Het Iepenloftspul speelt van 29 juni tot en met 15 juli. Dit jaar is de voorstelling van Bantegea wel heel bijzonder: de Marrenkrite heeft de Marchjepôle beschikbaar gesteld. De bezoekers worden vanaf De Lanen fossielvrij naar het eiland gevaren. Weispield is een gelaagd, avontuurlijk en bij vlagen absurdistisch theaterstuk over dwalen en dromen. De vele, vaak nog onbekende, aspecten van de Tsjûkemar komen aan bod: de verzetsheld Lodo van Hamel, het verdronken dorp bij Rohel en de zussen Tsjûke en March. 
 
De boot naar de Marchjepôle vertrekt vanaf de parkeerplaatsen langs de A6. De Wiel is te bereiken vanaf Joure, de Lanen vanaf Lemmer. ‘Weispield’ start om 20:30 uur, uiterlijk om 20:45 uur. De laatste boot vertrekt om 23:45 vanaf de Marchjepôle terug naar de parkeerplaats. De kosten voor de overtocht zijn bij de ticketprijs inbegrepen. Op de Lanen en De Wiel is het gratis parkeren.