Mateboer Milieutechniek opent vestiging in Joure

JOURE - Mateboer Milieutechniek B.V. heeft op 1 juli een nieuwe vestiging geopend aan de Madame Curieweg 29 in Joure. Met het openen van deze nieuwe locatie opereert Mateboer vanuit drie vestigingen, verspreid over Nederland, waar meer dan 100 medewerkers werkzaam zijn.

Mateboer Milieutechniek is gespecialiseerd in het verrichten van bodemonderzoek tot en met het uitvoeren van bodemsaneringen. Sinds eind jaren tachtig is Mateboer Milieutechniek een zelfstandig opererende werkmaatschappij welke onderdeel uitmaakt van de Mateboer Groep die haar werkgebieden kent in de bouw, projectontwikkeling en milieutechniek.

Naast de hoofdvestiging in Kampen bevindt zich eveneens een vestiging in Almere, centraal gelegen, van waaruit bodemsaneringsopdrachten worden uitgevoerd door het gehele land. De wens om een vestiging te openen in het Noorden van het land was er al een tijdje. De activiteiten van Mateboer Milieutechniek B.V. breiden zich snel uit, onder meer naar het noorden. Het openen van de nieuwe vestiging is een strategische keuze. ,,Dit is een belangrijke stap om onze droom te verwezenlijken: een betere spreiding van de vestigingen over het land. Door dichter bij de relaties te opereren is het mogelijk de dienstverlening nog persoonlijker en beter op maat te kunnen invullen. We zijn er heel trots op’’, zegt Roland de Wit, adjunct directeur van de Mateboer Groep. ,,We kunnen onze klanten nog beter bedienen. Het versterkt eveneens onze positie daarmee in het Noorden. Bijkomend voordeel is dat er diverse medewerkers woonachtig zijn in het gebied.’’