Zomerprogramma KoffieMiks

JOURE - Is de zomer wat stil doordat vaste activiteiten zijn gestopt en familie en vrienden op vakantie? Kom dan Zomeren bij KoffieMiks. Elke tweede en vierde donderdag in juli en augustus is het tussen 10 en half 12 tijd voor koffie, leuke gesprekjes en zomerse activiteiten.

KoffieMiks is bedoeld voor vrouwen én mannen uit Joure en wijde omgeving. Voor de koffie wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Juli: in teken van (lucht)ballonnen

Donderdag 12 juli komen er allerlei ‘luchtige’ verhalen op koffietafel van Loftsiler Minne Minnesma. Donderdag 26 juli valt in de week van de ballonfeesten en komt Magic Dennis op de koffie. Hij leert de bezoekers hoe men heel makkelijk een mooie ballonfiguur kan maken.

Augustus: samen zingen en eten

Donderdag 9 augustus staat er weer zomerse (beweeg)activiteit op het programma. Op donderdag 23 augustus sluiten we het zomerprogramma zingend af, onder begeleiding van Gea Nolles met haar trekharmonica. Aansluitend is er een gezamenlijke lunch. Iedereen kan gratis mee-eten. In verband met de inkoop is opgave wel gewenst.

Trek de stoute schoenen aan en kom ook gezellig zomeren bij KoffieMiks aan de Brugstraat 1 te Joure. Voor meer informatie: Miks welzijn, Rosalie de Konink, telefoonnummer 0513-414593 of rdekonink@miks-welzijn.nl