Avonturen beleven in Kinderdorp Joure

JOURE - Vier dagen lang spelen, sporten, uitdagende spellen doen en nog veel meer. In de laatste week van de zomervakantie zijn kinderen van 6 tot en met 12 jaar weer van harte welkom bij Kinderdorp Joure. Dit keer op een leuke, nieuwe locatie. Namelijk bij MC Flying Boetoe in Joure.

Sport en spel voor iedereen

Dinsdag 28 tot en met vrijdag 31 augustus 2018 is het zover. Van half 10 ’s ochtends tot drie uur ’s middags is er elke dag een afwisselend programma. ,,We doen creatieve dingen, spellen, organiseren sportclinics, eigenlijk teveel om op te noemen”, vertelt Lonneke Post, beweegcoach van Miks welzijn. “Er is voor jongens en meiden, jong en oud genoeg te doen. Van Levend Stratego, survival tot een Expeditie Robinson spel.”

Altijd welkom!

Elke dag heeft een eigen programma, dat voorafgaand aan het Kinderdorp bekend wordt gemaakt. Lonneke: ,,Je hoeft niet elke dag mee te doen. Je kunt een weekkaart kopen voor een tientje per kind of een dagkaart voor vier euro per kind.” Aanmelden vooraf is ook niet nodig. ,,Op de dag zelf kun je je aanmelden voor die dag. En iedereen is welkom. Dus verveel je je tijdens die laatste zomervakantieweek? Kom naar Kinderdorp Joure!”