Geslaagd enkelspel en dames en heren dubbeltoernooi.T.V. Haskerhorne

JOURE - Tennisvereniging Haskerhorne organiseerde de afgelopen drie weken het enkelspeltoernooi voor dames en heren en het dames dubbel en heren dubbeltoernooi. Onder ideale omstandigheden werd er fanatiek gestreden om het clubkampioenschap.

Bij het enkelspel waren er 8 dames en 8 heren, die de strijd aandurfden. Vorig jaar al maakten de jongere dames het de oudere deelneemsters moeilijk. Dit jaar ging de jongste speler er met de eerste prijs van door, Jenna Stronkhorst wist alle wedstrijden overtuigend te winnen. Joke De Jong werd tweede en Anneke Bloemsma derde.

Bij de heren was het net als vorig jaar Edwin Agema die als beste eindigde. Gerke Poelstra. eindigde als tweede en Girbe Semponius behaalde de derde plaats.

Ook bij het dubbeltoernooi was er weer een flink aantal deelnemers. 7 vrouwendubbels en 10 herendubbels streden om de titel.

Bij de dames gingen uiteindelijk Joke de Jong en Gretha Plantinga er met de 1e prijs vandoor, nadat ze alle partijen hadden gewonnen. Jenna Stronkhorst en Anneke Bloemsma werden 2e en Daphne Doornebosch en Mette Nijdam behaalden de 3e prijs.

Ook bij de heren werd er weer volop gestreden. Uiteindelijk wonnen Durk Nijdam en Edwin Agema de wisselbeker, Jan Agema en Teake de Jong werden 2e en Girbe Simplonius en Gerke Poelstra behaalden de 3e prijs.