Parkeerverbod in Lemmer tijdens SKS Skûtsjesilen

LEMMER - Het SKS Skûtsjesilen trekt ieder jaar veel bezoekers. Daarom geldt in sommige plaatsen een parkeer- en inrijverbod.

In Terherne geldt een parkeer- en inrijverbod tussen maandag 6 augustus tot en met donderdag 9 augustus op de Buorren en de Gravinnewei.

In Langweer worden op donderdag 9 augustus enkele wegen in het centrum afgesloten. Het inrijverbod geldt voor alle openbare toegangswegen naar de bebouwde kom van het dorp, de Buorren en aan één zijde van de Hendrik Dijkstraleane.

In Lemmer is in de Lemster Week tussen maandag 13 augustus tot en met maandag 20 augustus een parkeerverbod op de Gedempte Gracht, Kortestreek, Fedde Schurerplein, Burgemeester Krijgerplein, De Schulpen, Schans en de Prinsessekade. Tijdens het IFKS is het op 24 en 25 augustus opletten op de Industrieweg (vanaf Zeilmakerij De Vries), het achterdeel van het openbare parkeerterrein (IJsbaan) aan de Plattedijk (vanaf donderdag 24 augustus 06:00 uur tot uiterlijk zondag 27 augustus 2018 tot 14:00 uur) en op de Emmakade op zaterdag 26 augustus 2018 16:00 tot 19:00 uur. De straten zijn in beide richtingen gesloten voor het verkeer.