Trijn van der Meulen nieuwe bestuurder Maeykehiem

SINT NICOLAASGA/LANGWEER - Trijn van der Meulen is per 1 oktober de nieuwe bestuurder van Maeykehiem, organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking in Friesland. Zij volgt interim-bestuurder Raymond van Zoolingen op.

Hans Konst, voorzitter Raad van Toezicht: ,,We zochten een verbinder met visie op (VG) zorg en met hart voor Friesland. Dat is precies wie we hebben gevonden in Trijn van der Meulen.”

Van der Meulen is nu nog bestuurder bij Frion, een organisatie voor cliënten met een verstandelijke beperking in Overijssel. Zorg en inzet voor mensen met een beperking zijn een rode draad in haar loopbaan. De van oorsprong verpleegkundige was eerder directeur bij Thuiszorg Het Friese Land, directeur Empatec en regiodirecteur bij Kentalis. Zij deed de Master Executive Changemanagement van SIOO en de MBA Public & Private van Nijenrode.

Stichting Maeykehiem is er voor mensen met een verstandelijke beperking in Zuidwest-Friesland die ondersteuning, begeleiding en/of behandeling nodig hebben. Maeykehiem biedt huisvesting, woonbegeleiding, werkmogelijkheden, dagbesteding en helpt bij een zinvolle invulling van de vrije tijd. Maeykehiem heeft op dit moment locaties in Sint Nicolaasga, Langweer, Sneek en Balk - en biedt in samenwerking met diverse partners wonen en werken aan in de wijk. Maeykehiem heeft de intentie om de komende jaren de dienstverlening verder uit te breiden binnen de regio Zuidwest-Friesland.