Zesde beachvolleybaltoernooi Langweer

LANGWEER - Op het parkeerterrein, naast de Rabobank, in Langweer wordt zaterdag 1 september 2018 tijdens de Langwardermerke wederom een beachvolleybaltoernooi georganiseerd. Voor de zesde keer op rij verandert het centrale parkeerterrein in Langweer in een strand.

Na het succes van de vier voorgaande jaren zijn er weer twee velden beschikbaar. Deze velden geven de ruimte voor 12 teams. Het is niet uitgesloten dat er een derde veld bijkomt. De inschrijving is inmiddels van start via de website: www.jeugdevenementenlangweer.nl. Wees er snel bij, want vol is vol.

Alleen kijken? Dat kan. Vanaf 14:30 uur gaat het los. Twaalf teams zullen dit jaar strijden om de eerste plaats. Vorig jaar werd het toernooi gewonnen door team De Jokers. Eten en drinken zal verkrijgbaar zijn voor iedereen. De prijsuitreiking vindt na het toernooi plaats op het parkeerterrein.

De Langwarder Merke begint donderdag 30 augustus 2018 met een optocht en duurt tot en met zondag. Naast de optocht zijn er diverse andere activiteiten, zoals de kermis, volksspelen en muziek.