Ontdek Wilhelmina-Oard te voet

Het is zomer. De hoogste tijd om eropuit te gaan. Trek de wandelschoenen aan en ga mee op pad met It Fryske Gea om de mooiste natuur te ontdekken. De Friese natuurorganisatie organiseert speciaal in de zomermaand augustus extraveel leuke excursies voor inspanning, maar ook ontspanning. Kijk voor het totale aanbod excursies en meer informatie op www.itfryskegea.nl/zomerexcursies.

De excursie ‘ontdek Wilhelmina-Oard te voet’ wordt op 22 augustus gehouden van 14.00 uur tot 16.00 uur. De wandeling leidt door het natuurgebied Wilhelmina-Oard bij Sint Nicolaasga. Deelname is voor leden van It Fryske Gea op vertoon van de ledenpas gratis en niet-leden betalen € 4,- (t/m 12 jaar € 2,-). Opgave kan uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00 uur) via www.itfryskegea.nl/eropuit of 0512 – 38 14 48.

It Fryske Gea is de provinciale vereniging voor natuurbescherming in Fryslân. Zij heeft als doel bescherming, behoud en ontwikkeling van natuur, landschap en cultuurhistorisch erfgoed in Fryslân. De vereniging beheert momenteel meer dan zestig verschillende natuurgebieden - met een totale oppervlakte van ruim 20.000 hectare - verspreid over de hele provincie. In haar werk wordt de vereniging gesteund door circa 35.000 leden. Bezoek voor meer informatie de website www.itfryskegea.nl