Interkerkelijk Koor Langweer zoekt kerstzangers

LANGWEER - Het Interkerkelijk Koor Langweer is op zoek naar stemmen voor het kerstconcert. Door ‘projectlid’ te worden, kan iedereen lid worden voor een bepaalde tijd van bijvoorbeeld september tot en met de uitvoering van het kerstconcert. Op die manier leg je je niet voor al te lange tijd vast en kies je voor het concert waar jij het liefst aan mee zou willen werken.

Wel zingen, geen binding voor langere tijd

Het koor hoopt hiermee mensen aan te trekken die van zingen houden, bij een koor willen horen, maar zich liever niet voor langere tijd willen binden aan een activiteit. Vanaf september gaat het koor aan de slag met nieuwe stukken voor het komende kerstconcert dat op 15 december zal plaatsvinden in de dorpskerk.

Repeteren

Elke donderdagavond wordt in De Hoekstien aan de Oasingaleane 13 in Langweer gerepeteerd van 19.45 tot 22.00 uur. Ze beginnen na de zomerstop op woensdag 5 september om 19.45 uur, dit in verband met de Sint Nykstermerke. Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat op 06-51148201 of kijk op www.koorlangweer.nl.