Dream Karavaan bezoekt De Fryske Marren

De Fryske Marren - Een goede kop koffie, wat lekkers, inspiratie en verbinding. Met de Dream Karavaan trekt in 2018 door heel Friesland. Tussen 1 en 12 september brengt de Dream Karavaan een bezoek aan De Fryske Marren, waarbij inwoners centraal staan.

Ieder verhaal, wens, droom of idee doet ertoe en mag gehoord worden. Iedereen is welkom om aan te haken bij de Karavaan. Ook als je iets wilt delen, een muziekje, iets creatiefs, of iets waar je trots op bent, zwaan kleef aan bij de Dream Karavaan. ‘We worden steeds meer een participatiesamenleving. Organisaties en mensen verhouden zich daardoor anders tot elkaar. Ons doel is dat de verhalen en dromen van mensen gehoord worden als inspiratie voor beleid en uitvoering voor zorg welzijn en participatie.’

Op 1, 4, 5, 6 en 8 is de karavaan te vinden tussen 11.00 en 16.00 uur op de volgende locaties: Vrijmarkt Balk, Kringloopwinkel House of Treasure Joure (Transportwei 5), Unitas en Maeykehiem/Mind-Up Sint Nicolaasga (Omloop 1/ Bouwen 17), Wurkjouwer Joure (Yndustriewei 9), Kringloopcentrum De Kuubskist Lemmer (Lemsterpad 22). Op woensdag 12 september om 12.00 uur vindt de presentatie van de verzamelde dromen en verhalen plaats tegenover het gemeentehuis in Joure.

De Dream Karavaan is een ‘van onderaf’ beweging van mensen die ondersteund wordt door Fries Netwerk GGZ, stichting AanZet, Verkennend Veranderen en stichting Zinportaal.