Rockopera Tommy zet puntjes op de i

Joure - Nog een dikke week en dan staat de première van rockeopera Tommy op het punt van beginnen in Park Heremastate in Joure. De repetities met acteurs, band en zangeressen zijn nu dagelijks en daarnaast zijn er de vergaderingen met de PR-commissie en de bouwploeg.

Natuurlijk gaan ook de puntjes van de catering en het horecaplein op de i. Rockopera Tommy wordt een prachtig spektakel, indrukwekkend om naar te kijken en luisteren. De laatste losse kaarten voor 13, 14 en 15 september vliegen de deur uit bij Primera, maar er is nog wat ruimte.

Park 19.00 uur open en Tommy-plank

Op alle drie avonden gaan om 19.00 uur de poorten van het park open voor publiek. Men kan terecht op het horecaplein voor koffie, thee of een ander drankje, maar ook voor een hapje: namelijk de Tommy-freonenplank met verschillende (koude en warme) hapjes. Slump Catering is er klaar voor en werkt hierin samen met slager Obe Veltman uit Joure.

Vanaf 20.00 uur gaan de tribunes bij het openluchttheater open en kun je een zitplaats zoeken. De weersvoorspelling is stabiel, maar zorg wel voor warme kleding. De voorstelling begint om 20.30 uur en duurt tot ca. 22.30 uur.

Lokale cast

Per avond verwacht de organisatie 1000 bezoekers, inclusief de sponsoren. De cast met spelers, waaronder Theun Plantinga, Wybo Smids en Lianne Zandstra, oefent nu dagelijks. Ook een aantal Jouster spelers hebben een rol in het stuk, zoals Anniek van der Brug, Bert Steeman, Leo Boermans, Hans Wempe en Siebe Huitema. Samen met de band 8501INDIE en Bigband Cue wordt de rockopera een prachtig geheel.