‘t Haske presenteert drie bands tijdens Jouster Merke

JOURE - Speciaal tijdens Jouster Merke is ’t Haske het middelpunt van gezelligheid waar jong en oud elkaar ontmoeten. En al jaren verzorgt het team van Henk van Bruggen een programma op de podia in ’t Haske. Voor de komende editie van Jouster Merke heeft ‘t Haske een topband weten te strikken, namelijk de coverband Broadway.

Broadway staat ondertussen al 24 jaar op de bühne. Dit is zeker iets waar de band trots op is. In deze 24 jaar hebben ze wel bijna alle podia van Nederland aangedaan. De band kreeg het predicaat ‘Beste Coverband van Nederland’ en won destijds in Ahoy ook nog eens de prestigieuze prijs van ‘Meest onderscheiden band van Nederland’.

Broadway kent met zanger Frank en zangeres Cynthia een fantastische frontman én -vrouw. De band neemt in een interactieve podiumshow het publiek mee van de beste Nederlandstalige tophits tot de grootste feesthits aller tijden.

,,Maar naast Broadway hebben wij ook nog twee Jouster bands geboekt, namelijk G-String en Brass Inc. Het wordt 110% feest’’, aldus de trotse Henk van Bruggen. ‘Wij kijken er nu al naar uit. Het is hier lekker droog en warm onder dak. Al jaren is ’t Haske dé plek van de Jouster Merke waar niet alleen jong en oud naar toe komen maar ook de mensen die niet meer in Joure wonen naar toe gaan om de oude bekenden te ontmoeten. Wij zijn er klaar voor en de bands hebben er enorm veel zin in. Kortom, bij ons staat alles klaar om Jouster Merke 2018 tot één groot feest te maken’’, vertelt Van Bruggen.