Repaircafé Joure weer van start

JOURE - Vrijdagavond 21 september opent Repaircafé Joure haar deuren weer voor een nieuw reparatieseizoen. Het Repaircafé vindt 1x per maand plaats in het gebouw van Miks welzijn aan de Brugstraat 1 te Joure, en wel op de vrijdagen 21-09, 19-10, 16-11 en 14-12 van 19.00 tot 21.00 uur.

De superhandige vrijwilligers zitten dan voor u klaar om (zo mogelijk samen met u) kleine reparaties uit te voeren. Misschien wipt uw broodrooster niet meer omhoog of heeft u een lamme rits in uw lievelingsvest? Zit er een los pootje aan een houten krukje of wil het snoer van uw stofzuiger niet meer oprollen? Bij dergelijke reparaties kunnen de vrijwilligers u van dienst zijn. Als de vrijwilligers de reparatie zelf niet kunnen uitvoeren, dan zullen zij een advies geven over wat u er het beste mee kan doen. Een kleine vergoeding voor de hulp wordt op prijs gesteld, zodat we het Repaircafé draaiende kunnen houden.

Het Repaircafé is vooral bedoeld om duurzaamheid te bevorderen! Dus; geef uw (dierbare) kapotte spullen een tweede leven want... WEGGOOIEN? MOOI NIET!

Heeft u niets te repareren? Loop ook dan gerust eens binnen voor inspiratie, een gezellig praatje en een kopje koffie of thee (tegen een kleine vergoeding van € 1,00).