Iepen Doar start seizoen met boeiende lezing

JOURE - Iepen Doar start het nieuwe seizoen op woensdag 26 september om 14.00 uur met een boeiende lezing van de heer Evert den Drijver, oud huisarts te Joure. Den Drijver vertelt verhalen uit zijn boek: Dokter Zelf.

Iepen Doar start het nieuwe seizoen op woensdag 26 september om 14.00 uur met een boeiende lezing van de heer Evert den Drijver, oud huisarts te Joure. Den Drijver vertelt verhalen uit zijn boek: Dokter Zelf.

Verhalen over alledaagse én bijzondere voorvallen uit zijn huisartsenpraktijk. Geestig, maar soms ook ontroerend. Over gebeurtenissen en eigenaardigheden die in zijn lange loopbaan als huisarts zijn voorgevallen. Vragen staat vrij!

Iepen Doar vindt plaats bij Miks welzijn aan de Brugstraat 1 te Joure en wordt georganiseerd door enkele vrijwilligers met ondersteuning van Miks. De entree is 5 euro, inclusief een consumptie. Inloop vanaf 13.30 uur, geen opgave vooraf.

De lezingen zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in natuur, cultuur of historie. Het najaar seizoen loopt van september tot en met november en biedt een afwisselend programma. Wij heten u van harte welkom.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website Of bel met 0513-414593 en vraag naar Rosalie de Konink.