Gastouderbureau Piekeboe voor tweede keer beste van Nederland

ROHEL - Gastouderbureau Piekeboe uit Rohel is voor het tweede jaar op rij verkozen tot het ‘Beste gastouderbureau van Nederland’.

Vrijdag 14 september zijn de winnaars van de Kinderopvang Awards 2018 bekend gemaakt. Zeventien organisaties gingen met een award naar huis omdat zij de beste beoordelingen van hun klanten kregen. Kinderopvang Awards is een initiatief van Quebble en kinderopvang.tevreden.nl. In totaal deden 527 locaties mee aan de verkiezingen.

Onder andere Gastouderbureau Piekeboe viel hierbij in de prijzen. De organisatie is voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste Gastouderbureau van Nederland’. Ze werd door haar klanten beloond met een gemiddeld cijfer van 9,2.

Een greep uit de beoordelingen: “Positief! Snelle reactie op een vraag. Contact en bemiddeling erg goed!” “Heel goed! Altijd heel netjes met het aanleveren van informatie en dergelijke. En bij verdere vragen altijd de moeite willen nemen om het en het een en ander toe te lichten.” “Heel tevreden, en als er wat is bieden ze alle hulp! Een echte aanrader!” “Behulpzaam en vriendelijk naar vraagouders en gastouders!!”

Eigenaresse Chantal Nicolai is onder de indruk van alle positieve reacties: “Wat een geweldige beloning en motivatie voor mijn inzet! Heel bijzonder dat ik mijn bureau voor de tweede keer op rij beste van Nederland mag noemen! Zonder jullie was Gastouderbureau Piekeboe nooit zo’n groot succes geworden.”