Mix&meet en lunch bij KleurrijkMiks

Miks Welzijn houdt op 5 oktober een Mix&Meet voor vrouwen uit Joure en omstreken. Samen gaan ze koffie drinken en lunchen.

Tijdens de koffie spelen ze Mix&Meet. Dit is een actieve, persoonlijke en vrolijke manier om in gesprek te komen met (nieuwe) vrouwen. Deelname aan Mix&Meet is gratis. Alleen voor de koffie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Rond 12 uur is de gezamenlijk lunch aan de zogenaamde Schuif-maar-aan tafel. Voor deelname aan de lunch vragen ze een eigen bijdrage van twee euro. Opgeven kan tot uiterlijk 2 oktober door bij Miks via telefoon@miks-welzijn.nl of 0513-414593.

De vrijwilligers van KleurrijkMiks sluiten met deze activiteit aan bij de Week vol Ontmoeting , die landelijk de Week tegen Eenzaamheid wordt genoemd. Een week boordevol activiteiten voor jong en oud. Met als doel mensen in een ongedwongen sfeer in de gelegenheid te stellen mensen te ontmoeten door met elkaar te eten, actief of creatief te zijn. Dus zet de stap en kom ook langs bij KleurrijkMiks of bij één van de andere activiteiten in deze week, die je vindt op www.miks-welzijn.nl.