Repair Café Joure doet mee aan ANWB Verlichtingsactie

JOURE - Repair Café Joure doet mee aan de ANWB Verlichtingsactie en is nu ook te bezoeken op de woensdagmorgen één keer per maand.

Vanaf woensdagmorgen 17 oktober zal het team van vrijwilligers van Repair Café Joure naast de vertrouwde vrijdagavond één keer per maand ook op de woensdagmorgen klaar staan voor bezoekers met kleine reparatieklusjes. En wel op woensdagmorgen 17 oktober, 14 november en 12 december. En daarnaast dus ook zoals al eerder vermeld op vrijdagavond 19 oktober, 16 november en 14 december.

Verder doet Repair Café Joure dit jaar ook mee aan de verlichtingsactie van de ANWB. Deze actie wordt georganiseerd omdat is gebleken dat een goed verlichte fiets zorgt voor een daling op de kans van een aanrijding in het donker met wel 20 procent.

Belangstellenden zijn dus van harte welkom op de vrijdagavond en de woensdagmorgen één keer per maand om het Repair Café te bezoeken. Hetzij om uw kleinde reparatieklusjes te laten uitvoeren, hetzij om uw fiets te laten nakijken voor wat betreft verlichting, werking van remmen, zadel- en stuurstand, ketting en bandenprofiel. Blijken er zaken niet op orde te zijn dan kunnen de vrijwilligers van het Repair Café dit voor u oplossen. Zo niet dan kunnen ze u van advies dienen. Een kleine vrijwillige bijdrage is welkom om het Repair Café draaiende te houden.