Jochanan van Patmos komt naar Joure

JOURE - Jochanan van Patmos komt naar Joure op 13 oktober. Dan vindt de uitvoering plaats van het theaterconcert Jochanan van Patmos in De Oerdracht te Joure.

Aan dit bijzondere theaterconcert werken mee het christelijk regionaal mannenkoor Cantate Cum Gaudio onder leiding van Marco Rypma, acteur Kees Posthumus en toneelgroep Tsjoch onder leiding van Rients Feenstra. Orgel, piano en trompetten zorgen voor de muzikale omlijsting.

‘De man van Patmos’ ziet visioenen waarin draken, rampen en oorlogen een rol spelen. Een acteur vertelt, een koor zingt, trompetten klinken en een toneelgroep laat ons in de spiegel kijken. Wanneer het machtige Romeinse Rijk valt, breekt een volkomen nieuwe tijd aan. Gaandeweg wordt het duidelijk: het kwaad gaat het niet winnen. Er is hoop op betere tijden. Het meest vreemde Bijbelboek, de Openbaring van Johannes, waarin dit allemaal staat beschreven, wordt op een boeiende en eigentijdse wijze aan de orde gesteld door voordracht, zang en toneel.

Aanvang van het theaterconcert: 20.00 uur. Entree: € 13,50. Tickets zijn verkrijgbaar via de ticketshop. Of in de Voorverkoop a € 12,- bij Electro World gebr. De Boer, Midstraat 119, Joure of via 06 1702 8902.

Trailer: http://www.ccg-mannenkoor-joure.nl/nieuws/theaterconcert-jochanan-van-patmos/