Lichttoernooi ter gelegenheid nieuwe lichtinstallatie tennisvereniging Sintjohannesga

SINTJOHANNESGA - Ter gelegenheid van de nieuwe lichtinstallatie van Tennisvereniging Sintjohannesga is zaterdag 6 oktober een toernooi gespeeld.

Om kwart voor zeven s ’avonds werd het toernooi geopend door de voorzitter Anne Lieuwes met een toespraak. Om precies 19:00 werden de eerste wedstrijden gespeeld. Er waren totaal 24 deelnemers die allemaal 3 wedstrijden speelden met een steeds wisselende partner. Er werd hard gestreden door de spelers onder voortreffelijke omstandigheden voor de prijzen. Helaas moesten de laatste 2 wedstrijden worden gespeeld gedurende een fikse regenbui. Gelukkig was dit geen probleem voor de goed onderhouden banen door de groundsman Jan Portinga en groundsman Bert Krikke.

Nadat alle wedstrijden waren gespeeld werden de prijzen als volgt verdeeld: Heren: 1e prijs Remon Postma, 2e prijs Bert Krikke en 3e prijs Anne v/d Zee. Deze 3 kemphanen hadden allemaal 6 wedstrijdpunten, de prijzen zijn verdeeld op basis van het saldo van de games. Dames: 1e prijs Margreet de vries, 2e prijs Tetje de Vries en 3e prijs Antoinette de Koning. Al met al een zeer geslaagde avond. Dit toernooi zal dan ook zeker volgend jaar op de agenda staan.