Advertorial I Melchers & De Jong Wonen: ‘Wij zijn klein, maar enorm breed’

Bij Melchers & De Jong Wonen is van alles mogelijk. ,,We zijn klein, maar enorm breed. Je kunt het zo gek niet bedenken of we doen het. Van het stofferen van een autostoel tot het plaatsen van terrasoverkappingen. En van de verkoop van meubels tot het aanbrengen van buitenzonwering”, zeggen de eigenaren van de winkel.

,,Wat vooral de laatste jaren een enorme vlucht heeft genomen, is het herstofferen van onder andere boten, caravans, campers en meubelen. Daar hebben we steeds meer drukte in.”  Het is zelfs zo druk dat een goede meubelstoffeerder c.q. woningstoffeerder meer dan welkom is. ,,Op het moment is zo iemand heel lastig om te vinden. We krijgen zoveel aanvragen omtrent (her)stofferen, dat we het bijna niet meer na kunnen komen. We zitten daarmee in een luxepositie.”

Het gaat om stofferen in de breedste zin van het woord. Van een complete vakantiewoning tot een bankstel, maar ook van een boot. ,,En dan doen we alles. Niet alleen het stofferen van de kussens, maar we doen ook de gordijntjes in de boot, de wandpanelen, de vloerdelen, de matrassen, de lattenbodems, de overtrekken: het complete verhaal.”

Geen dag is hetzelfde voor het personeel van Melchers & De Jong Wonen. ,,We zijn met heel afwisselend werk bezig. Daarbij gaan we altijd voor kwaliteit en we proberen met de klant mee te denken. Wat heeft de klant in gedachte en wat hebben wij in gedachte? Daar proberen we een compromis in te vinden zodat de klant ook waar voor zijn geld krijgt en tevreden is over het eindproduct. Dat vinden wij belangrijk.”

Melchers & De Jong Wonen
Duimstraat 36 
8539 SE Echtenerbrug
tel (0514) 54 10 06
www.melchers-dejong.nl