Seizoenstart CineMiks: komedie met diepgang

JOURE - Een bioscoopje pikken in Joure kan bij CineMiks. De vrijwilligersgroep van CineMiks draait elke derde woensdag van de maanden oktober tot en met april vanaf 19.45 uur een hartverwarmende, inspirerende en/of komische film. In de filmzaal van Miks welzijn aan de Brugstraat 1 te Joure.

Woensdagavond 17 oktober starten ze het filmseizoen met ‘Hunt for the Wilderpeople’. Een komedie met diepgang en prachtige beelden van Nieuw Zeeland, onder regie van Taika Waititi. Geschikt vanaf 12 jaar. Een opstandige jongen vlucht samen met zijn chagrijnige pleeg oom uit de stad de wildernis in van Nieuw-Zeeland. Wanneer de twee verdwalen in de bossen moeten zij hun meningsverschillen opzij zetten om te overleven. Een nationale klopjacht wordt georganiseerd om het duo te vinden.

De film start om 19.45 uur, de kassa geopend vanaf 19.30 uur. De entree van vijf euro is inclusief een consumptie. In de pauze is er onder het genot van een kopje koffie of thee voldoende tijd voor een praatje. Tevens kan een ieder deze avond nog meebeslissen welke films dit seizoen gedraaid gaan worden door ter plekke de top vijf te kiezen uit de filmlijst.