‘In-zicht Ont-moet’- dag 2018 in Joure

JOURE - Stichting In-zicht organiseert op zondag 4 november een spirituele beurs. Deze dag zal gehouden worden in Party-en Zalencentrum ’t Haske in Joure. De aanvangstijd is 13.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 6 euro.

In-zicht Ont-moet

Beginnende èn gevorderde sprekers zullen zich presenteren door middel van korte lezingen. Ook zullen er ongeveer 40 stands aanwezig zijn met regionale therapeuten, coaches, aurareaders en dergelijke. Dit alles vindt plaats zonder commerciële lading, wat een unieke eigen sfeer met zich meebrengt. Met als thema: ‘een ont-moeting van en voor mensen, om elkaar te inspireren’. Ook dit jaar is er de boekenstand waar een groot aantal gebruikte spirituele boeken verkocht zullen worden. Verschillende mensen hebben al boeken beschikbaar gesteld en ook tijdens de dag zelf kunnen boeken ingebracht worden. De opbrengst zal gaan naar de stichting Nederland Bewust Anders. Een platform in Nederland van en voor mensen, die de moed en de durf willen tonen om uit te stijgen boven de situatie waarin onze wereld is beland.

De toegangsprijs voor deze beurs bedraagt € 6,- (kinderen tot 15 jaar gratis) en elke 20ste bezoeker is gratis. Meer informatie op www.in-zicht.nl.