Joure grote woonwinkel rijker met Selinni

JOURE - Selinni Wonen heeft vorige week haar deuren geopend aan de Marconiweg 24, naast Speelbos. De nieuwe woonwinkel telt maar liefst 1200 vierkante meter waar beleving, inspiratie, deskundigheid en service voorop staan.

Het filiaal in Joure is de tweede winkel van Tessa en Rudy Nelissen. De andere winkel is te vinden in het Noord-Brabantse Deurne, hun woonplaats. De Friese roots van Tessa en de locatie naast de A7 maakten voor het echtpaar de keuze voor Joure logisch.

Bij Selinni Wonen zijn verschillende stijlen te vinden zoals puur, stoer, industrieel en vintage wonen. Zij verkopen onder andere de merken BePureHome, Woood, Vtwonen, Staerkk, Bodilson, Fabryk Design, Label51, Anne Lighting en Eleonora.

Selinni Wonen is nog op zoek naar samenwerkingen. Ondernemers, muzikanten en mensen die workshops geven kunnen zich melden via info@selinni.nl. Selinni Wonen is geopend op vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur en elke zondag van 12 tot 17 uur. De webshop is altijd open: http://www.selinni.nl.