Stichting In-zicht organiseert lezing met Manuela van der Knaap

JOURE - Stichting In-zicht, stichting voor spirituele bewustwording, organiseert woensdagavond 12 december een lezing met Manuela van der Knaap. De titel van haar lezing is ‘Inzicht in je Wezensessentie’. Deze avond zal gehouden worden in Party-en Zalencentrum ’t Haske in Joure. De aanvangstijd is 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt 12 euro.

Manuela van der Knaap is astroloog, publiceert artikelen over actuele trends en innerlijke en uiterlijke processen in bladen en op nieuwswebsites op internet. Het eenheidsbewustzijn en (energetisch) bouwen aan het eenheidsbewustzijn in de mens en in de wereld is haar specialisme en dit bewustzijn ontstaat in samenwerking met kosmische astrologie, mineralen, geometrie, paarden en dolfijnen.

Door middel van astrologie maakt Manuela de grote veranderingen, die zich nu op Aarde gaan manifesteren, inzichtelijk. Met deze lezing nieuwe stijl wordt betrokkenheid gevraagd van de aanwezigen. ,,Interactief maken we helder wat de processen en groei zijn voor ieder van ons, als ook op collectief niveau, van dit moment en met zicht op 2019. Kom zonder belangen en met een open bewustzijn, zodat gelijkwaardig en vanuit eigen ervaring de actuele thema’s gedeeld kunnen worden”, aldus de stichting.

Manuela zorgt voor de aanwezigheid van een actief multi-dimensionaal kristalnetwerk, waardoor het Eenheidsbewustzijn en ieders Wezensessentie (Godsvonk) met meer eenvoud kan worden overgebracht en ervaren.

Voor meer informatie: www.in-zicht.nl.