Miss Montreal en Jett Rebel maken opwachting op het nieuwe muziekfestival Herema Park Live in Joure

JOURE Miss Montreal en Jett Rebel maken zaterdag 28 augustus hun opwachting op het nieuwe muziekfestival Herema Park Live in Joure. ,,We zetten iets neer wat nog niet eerder in Joure is georganiseerd en dat voor een toegankelijke prijs”, zegt Siep van der Valk, een van de bestuursleden achter het festival.

,,Vorige week zaten we nog in de afrondende fase van de onderhandelingen”, vertelt Van der Valk. ,,Nu zijn de contracten rond en kunnen we de twee landelijke namen ook bekend maken.”

De organisatie is in zijn nopjes met de line-up: ,,Geweldig dat we zowel Jett Rebel als Miss Montreal konden vastleggen. Er staat straks een unieke mix van lokale en landelijke bands in het park. Namen om trots op te zijn.”

De organisatie vliegt het festival professioneel aan. Om Herema Park Live te kunnen organiseren heeft de organisatie de stichting Jouster Openlucht Muziek Organisatie (JOMO) opgericht. Daarmee wil de organisatie naar eigen zeggen ideeën uitwerken, die zij volop heeft voor de toekomst.

‘Geen blauwdruk’ 

„Het format van dit jaar is geen blauwdruk voor de toekomst”, zegt Siep van der Valk, een van de bestuursleden achter het nieuwe festival Herema Park Live in Joure. ,,Het kan er ieder jaar anders uitzien. We hebben genoeg inspiratie en kijken goed om ons heen.”

Volgens Van der Valk kan er gedacht worden aan een festival dat: ’s middags begint, een concert, klassiek, blues of rock, bekende artiesten, een goede coverband of een eigen productie. „Dat maakt het juist leuk.”

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Tickets zijn online en vanaf 12 juni ook bij Primera te koop.

Zie ook www.heremaparklive.nl.

Lees ook: Joure krijgt nieuw muziekevenement met Herema Park Live: ‘Het moet een jaarlijks festijn worden’