Winkeliers Midstraat kunnen niet wachten om klanten weer persoonlijk te verwelkomen

JOURE - Centrummanager Jitske de Jong stuurde een artikel toe omtrent de nieuwe coronaversoepelingen en wat dit betekent voor ondernemers in de Midstraat in Joure en ook hoe zij ermee omgaan. Hieronder haar tekst.

Even ‘strune’, even zien en voelen en het in het echt bekijken. Op je gemak even passen. En wanneer gewenst de hulp van een personal shopper die je graag adviseert en helpt. Even de achterflap van dat boek lezen, ofadvies en overleg over wat voor jou nu het beste product is. Het kan en het mag weer vanaf drie maart in de MID in Joure.
 
Het kan, het mag, dus maak gerust die afspraak
 
Een lichtpuntje in deze gekke tijden. De MIDdenstanders hadden weliswaar nógveel liever gehoord dat ze hun deuren weer helemaal mogen openen, maar zijn toch vooralblij en opgelucht dat ze vanaf 3 maart weer wat klanten in de winkels mogen ontvangen. ‘Het kan en het mag, dus maak gerust die afspraak’ is hun boodschap. Het is hopelijk een klein stapje richting een verdere versoepeling over een paar weken’.
 
Hoe werkt het?
 
De spelregels voor het winkelen op afspraakzijn als volgt: 
 
1. Maximaal twee klanten per verdieping;
2. Je plantminimaal vier uur van tevoren deafspraak;
3. Je komt alleen of met z’n tweeën (dit kun je vooraf even aangeven);
4. Er zijn tijdsblokken, van minimaal 10 minuten. Je kunt één of meerder tijdsblokken inplannen, zodat je je niet hoeft te haasten.
 
,,We kunnen niet wachten om onze klanten weer persoonlijk te verwelkomen. Uiteraard houden wij ons hierbij aan alle inmiddels bekende richtlijnen, zodat het winkelen veilig verloopt.”