Swimfun in Joure heropent deuren

JOURE Swimfun in Joure heropent donderdag 19 november de deuren, nadat het net als alle zwembaden tijdelijk dicht moest vanwege overheidsmaatregelen rondom corona.

Er wordt teruggegaan naar de maatregelen die golden voor 4 november. De kleedkamers blijven geopend en de douches blijven gesloten. Voor iedereen blijft het voor daarnaast verplicht om een plekje te reserveren. Ook is aanmelding bij de receptie verplicht voor het zwemmen. 

De tijden voor de lessen van aankomende tijd staan in het reserveringssysteem en wijken mogelijk af van de tijden op de website. Er zijn ook extra momenten banen zwemmen toegevoegd. De lessen beginnen weer op donderdag 19 november.

Recreatief zwemmen

Voor het recreatieve zwemmen zijn maximaal dertig bezoekers tegelijk welkom. Tijdens het zwemmen gelden vaste tijdsblokken van tweeënhalf uur. Vooraf reserveren en online betalen is hiervoor verplicht. 

Recreatief zwemmen blijft vooralsnog niet toegankelijk voor bezoekers die gebruik willen maken van een Kindpas, vrijkaart van Swimfun of een ticket aangeschaft via een externe partij. 

Voor kaarten zie tickets.swimfun.nl.

Zie ook swimfun.nl voor de meest gestelde vragen.