Livestream met Sinterklaas in Joure

JOURE - Sinterklaas kon niet groots binnen worden gehaald in Joure, maar is Joure zeker niet voorbij gevaren. Hij is zaterdag 21 november te zien in een livestream. Renze Lolkema presenteert deze uitzending.

De link naar deze livestream zal zaterdag van tevoren worden gedeeld op de Facebookpagina van Winkels Joure. De uitzending begint om 16.00 uur. Tijdens de livestream kunnen er vragen aan Sinterklaas worden gesteld.

Sinterklaas- en Kerstlotenactie

Ook de Sinterklaas- en Kerstlotenactie is weer terug. Bij iedere besteding ontvangen mensen een lot. De loten vertegenwoordigen een waarde van respectievelijk 10 euro, 25 euro of 50 euro. De hoofdprijs is een MID-coupon met een shoptegoed van 250 euro. De eerste trekking vindt plaats op 7 december, de tweede trekking op 28 december. De trekkingen zijn live te zien via de Facebookpagina van Winkels Joure.

Kleurplaatwedstrijd

Voor de kinderen is er een kleurplaatwedstrijd. De kleurplaat is te downloaden via de Facebookpagina van Winkels Joure. De kleurplaten kunnen tot zaterdag 21 november 12.00 uur worden ingeleverd bij het Sint- en Pietenhuis in de Midstraat nummer 99. De winnaars worden tijdens de livestream met Sinterklaas bekendgemaakt.