Verdere versoepeling bezoek Swimfun

Joure Swimfun in Joure voert per maandag 17 augustus een aantal aanpassingen door.

Vanaf maandag worden doordeweeks de tijdsblokken van 2,5 uur opgeheven, in het weekend blijft deze nog wel gelden. Verder vervallen de vakantietarieven. Het advies blijft om online kaarten te reserveren.

Mits online gereserveerd is het weer mogelijk om kinderfeestjes te houden bij Swimfun. Er zijn nieuwe tijden voor banenzwemmen.

Vanaf september worden 5 nieuwe doelgroepen aangeboden in Swimfun, te weten Aquarobics, Aquavaria, Aquavaria BBB, Bootcamp, en Trimzwemmen. Wie deze doelgroepen gratis wil uitproberen kan dit doen in week 36 tijdens de Try-Out Week. In deze week (31 augustus tot en met 4 september) zijn alle aquasporten vrij toegankelijk, mits er een plekje is gereserveerd.

Wegens succes zijn er drie nieuwe lessen babypeuterzwemmen vanaf maandag 17 augustus. Ook zal het vanaf dan weer mogelijk zijn om na de les nog even te vrijzwemmen tot 11 uur.

Verder hebben Sportschool Gymnasion en Subtropisch zwembad Swimfun hun krachten gebundeld en starten samen Zwemschool De Fryske Marren met de nieuwe diplomalijn ‘Ik ben zwemveilig’.