Freerunnen op het strand van Lemmer

In de laatste vakantieweek en wel donderdag 13 augustus en vrijdag 14 augustus kan de jeugd komen bewegen op het strand van Lemmer.

Het doel van deze FREERUNactiviteit is vooral om in de vakantieperiode ook met plezier in beweging te blijven. Gymnastiekvereniging Pegasus Lemmer onderstreept het belang van bewegen voor jong en oud. De Corona periode zorgt ervoor dat er veel activiteiten niet doorgaan, daarom wil de vereniging juist een extra beweegactiviteit aanbieden. De vereniging heeft in samenwerking met Sport Fryslan en de provincie Fryslan deze activiteit opgezet.

Freerunnen is een opkomende populaire sport, waarbij kracht, conditie, beheersing en lef een rol spelen. Na de zomervakantie zal het freerunnen weer opgepakt worden in de Sporthal De Hege Fonnen, maar voor deze zomeractiviteit biedt het strand ook voldoende mogelijkheden voor de enthousiaste jeugd.

Van te voren opgeven voor deze activiteit is niet nodig. Iedereen is welkom, leden en niet-leden, inwoners uit Lemmer en omgeving en toeristen, jongens en meisjes.

De aanvangstijden voor donderdag 13 augustus en vrijdag 14 augustus zijn 15.00 tot 16.00 uur voor jeugd van 6 tot en met 9 jaar en van 16.15 tot 17.15 uurvoor jeugd van 10 tot en met 15 jaar. Draag gepaste sportkleding en -schoenen en neem een bidon met water mee. Verzamelen bij het klimrek op het strand in Lemmer.