Echtpaar De Lange uit Joure viert 50-jarig huwelijk

JOURE - Het echtpaar Sake de Lange (75) en Siepie de Lange-De Boer (73) is deze vrijdag vijftig jaar getrouwd. ,,Vanwege het coronavirus kan het feest jammer genoeg niet doorgaan”, zeggen familieleden. ,,Wel willen we stilstaan bij deze bijzondere dag.”

Siepie de Boer is geboren in Wolvega en Sake de Lange in Sint Nicolaasga. Samen met drie van zijn broers was hij eigenaar van aannemersbedrijf Gebr. De Lange. Mevrouw De Boer verzorgde het reilen en zeilen thuis. ,,Toen we groter waren, deed ze met veel liefde vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem.”

Samen geniet het echtpaar nu al jaren van hun vrije tijd. Meneer De Lange mag graag vissen en biljarten en houdt de boel netjes in en om huis. Zijn vrouw verricht wonderen met haar mooie tuin en interieur, wat vaak wisselt per seizoen en trend.

,,Samen gaan ze er vaak op uit, zoals te wandelen of met mooi weer varen met hun bootje.Ook genieten ze erg van de twee kleinkinderen.” De kinderen en kleinkinderen van het echtpaar feliciteren het stel van harte en wensen de twee een hele mooie dag.