Henk Fransen geeft workshop bij Stichting In-zicht

JOURE Henk Fransen geeft zaterdag 1 februari vanaf 10 uur een workshop in Party-en Zalencentrum ’t Haske in Joure over Psychosomatiek; de geestelijke betekenis van organen en ziekten.

De workshop wordt georganiseerd door Stichting In-zicht, stichting voor spirituele bewustwording. De toegangsprijs bedraagt 85 euro.

Psychosomatiek

Onder supervisie van Fransen leren deelnemers een manier van werken waarbij de cliënt/het lichaam de weg wijst naar gezondheid en levensbedoeling.

Tijdens de lezing die Fransen in 2019 voor In-zicht gaf, deelde hij zijn 30 jaar kennis en ervaring in het werken met de geestelijk/emotionele betekenis van organen en ziekten. Aan het eind van de lezing gaf hij een demonstratiesessie die velen raakte. Het was vooral de subtiele manier waarop hij het lichaam en de signalen ervan volgde die indruk maakte. Veel mensen gaven aan graag een vervolg te willen. En dat vervolg is er nu. In de vorm van een dagworkshop in ’t Haske in Joure en bovendien voor een speciale prijs voor In-zicht (nu € 85, normaal € 125)

Voor wie?

Deze dag is voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp. Voor zowel de leek als de professional. Mensen met klachten, therapeuten en verder iedereen die het contact met anderen op een eenvoudige manier wenst te verdiepen.

Henk Fransen is afgestudeerd als arts en deed 30 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve geneeswijzen. Hij schreef de boeken ‘Bondgenoot, de autobiografie van een immuuncel’, ‘Versterk je genezend vermogen op 5 niveaus’, ‘Handboek kanker’ en ‘De betekenis van kanker’. In 2015 lanceerde hij ‘De zoektocht naar genezing’. De video’s hierover zijn op Youtube al meer dan een kwart miljoen keer bekeken. In 2016 viel hij op door zijn visie het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland te creëren – dit is een ongoing project.

Voor meer informatie staat op https://www.in-zicht.nl/evenementen/workshop-psychosomatiek-de-betekenis-van-organen-ziekten/

Stichting voor spirituele bewustwording ‘In-zicht’ organiseert sinds 1999, activiteiten over thema’s rondom persoonlijke bewustwording. Daarbij staat het verwerven van inzicht op spiritueel gebied centraal.