‘Ik wil grootste van Noord-Nederland worden’

JOURE - HIER by Esther is sinds kort te vinden in Joure aan de Julianalaan 1. ,,Werk, gezin, hobby, vrijwilligerswerk, sport: we houden heel wat ballen in de lucht. Des te belangrijker is het om tijd aan jezelf te besteden”, vertelt eigenaresse Esther Douma.

,,Tegenwoordig is een bezoekje aan de kapper meer dan een knipbeurt alleen. Voor de een is het een sociale gelegenheid, terwijl de ander tijdens het knippen zijn zorgen van zich af praat. Voor de meeste mensen is het vooral een ontspannen wellness moment.”

Naast het runnen van haar eigen kapsalon, is Esther ook bezig als gediplomeerd hairextension-specialist. ,,Echt goede hairextensions aanbrengen is een vak apart. Deze techniek vereist ervaren handelingen van een professional.”

,,In mijn kapsalon word ik ondersteund door Dagmar Bosma. We houden elkaar scherp en dat vind ik belangrijk. Zo kan ik klanten de meest uiteenlopende haarstyling garanderen. Trends, klantbeleving en vaktechnische ontwikkelingen: we blijven continu geschoold en op de hoogte.”

Wat wil Esther verder? ,,Ambities heb ik zeker. Ik wil mijn extension expertise nog verder uitbouwen en groter worden in extensions. Ik wil de grootste van Noord-Nederland worden. Dat mensen maar van heinde en verre mogen komen.”

www.hierbyesther.nl