VoorzieningenFonds Joure zoekt deelnemers

Joure - Het VoorzieningenFonds Joure is oktober dit jaar opgericht en zoek nog deelnemers. Het fonds is bedoeld voor ondernemers en dient als vangnet bij ziekte voor zelfstandige ondernemers. Het is een alternatief voor het broodfonds.

Er is geen drempel voor toetreding: leeftijd, medisch verleden of soort onderneming spelen geen rol. De enige voorwaarden voor toetreding zijn dat de ondernemer arbeidsgeschikt is op het moment van toetreding en zijn of haar inkomsten geheel of gedeeltelijk haalt uit eigen onderneming.

Elke ondernemer legt maandelijks een bedrag in op een eigen -te openen- rekening. Dit bedrag varieert van ongeveer 40 euro tot 100 euro. Dit bedrag is afhankelijk van het bedrag dat de ondernemer zelf wil ontvangen bij ziekte. De inleg blijft van jezelf, als je het fonds verlaat, neem je je gespaarde geld mee.

Er is plaats voor maximaal 50 ondernemers en de groep zal zeer binnenkort gaan starten met 20 deelnemers. Meedoen of meer informatie? Neem contact op met het bestuur van de Vereniging VoorzieningenFonds Joure, Henk Mulder (06-30297743), of bekijk de website www.voorzieningenfonds.nl.