De Promotiebus staat bij fysio Lemsterpark

LEMMER - De bus vol met de modernste hulpmiddelen, personenalarmering en mobiliteitsoplossingen van het Hulpmiddelencentrum staat 25 september 2019 van 10:00 – 15:30 uur bij Gezondheidscentrum Lemsterpark op de Houtsaachmole 9 in Lemmer.

Bekijk de nieuwste hulpmiddelen en probeer deze ter plekke uit. Stel vragen en ontvang advies op maat van de specialist. Doe een rollatorcheck en/of test een scootmobiel op het parcours.

De medewerkers van Fysio Lemsterpark vinden het belangrijk dat de mensen veilig en comfortabel kunnen wonen/werken. En daarom houden zij dit evenement samen met het Hulpmiddelencentrum. De medewerkers en vrijwilligers kunnen een kijkje nemen in de bus en/of ontvangen een korte scholing, zodat iedereen weer op de hoogte is van de nieuwste technieken en mogelijkheden.

Fysio Lemsterpark denkt ook graag mee met de mensen en daarom stellen de medewerkers de bus ook open voor alle cliënten, relaties en overige burgers. Bezoek ook de bus en ontdek onder meer dat basis uitleen hulpmiddelen voor iedereen kosteloos zijn. Deze worden voor minimaal een half jaar vergoed door de verzekering.

Kijk voor meer informatie op www.hulpmiddelencentrum.nl.