Winnaars Summer Giveaway actie bekend

LEMMER – Tijdens de tiende editie van het Glemmer Beach festival maakten bezoekers kans op een exclusieve Ray-Ban zonnebril. De winnaars van deze actie zijn afgelopen vrijdag bekendgemaakt via de Facebookpagina van Glemmer Beach.

Van 3 tot en met 21 juli ontving iedere bezoeker bij aankoop van een ticket een voucher voor een gratis Glemmer Beach zonnebril en maakte tegelijkertijd kans op een Ray-Ban zonnebril. Iedereen die al een ticket had gekocht, kon alsnog deelnemen aan de actie door zich aan te melden via de mail.

Afgelopen vrijdag hebben de trotse winnaars de exclusieve Ray-Ban zonnebril ter waarde van 99,95 euro in ontvangst mogen nemen bij Pearle Opticiens Lemmer. Henk Vledderman, Franchisenemer van Pearle Opticiens Lemmer: „Wij zijn trots dat Glemmer Beach festival ieder jaar wordt georganiseerd op het strand van Lemmer en dat wij onze naam daaraan mogen verbinden. Het beschikbaar stellen van de twee zonnebrillen vonden wij een hartstikke leuke actie.”

De winnaars, afkomstig uit Heerenveen en Drachten, hebben genoten van het festival en hebben met veel plezier de prijs in ontvangst genomen.

Het Glemmer Beach festival vond plaats van 22 tot en met 24 augustus. De actie was in samenwerking met Pearle Opticiens Lemmer.