250 bezoekers naar open dag Zorgboerderij BoerenBlij

HASKERHORNE - Meer dan 250 belangstellenden uit de hele regio kwamen afgelopen zondag naar de jaarlijkse open dag van Zorgboerderij BoerenBlij in Haskerhorne. Er was livemuziek, bezoekers konden een spelletje boerengolf of jeu de boules spelen en er werden veel boerenijsjes uitgedeeld.

Anneke van der Kooy, medewerker Zorgboerderij BoerenBlij: „Het was een geweldige dag met mooi weer en de bezoekers waren zeer enthousiast. Een aantal bezoekers heeft zich aangemeld als vrijwilliger, maar we kunnen altijd meer enthousiaste vrijwilligers gebruiken.”

Zorgboerderij BoerenBlij, een locatie van zorgorganisatie Patyna, biedt actieve dagbesteding voor ouderen met de ziekte van Alzheimer, dementie, Parkinson of ander niet-aangeboren hersenletsel of lichamelijke aandoeningen. Het doel van de dagbesteding is een fijne actieve dag, met de focus op wat nog wel kan, zodat thuis blijven wonen mogelijk is. ,,Voor de partner of mantelzorger is de dagbesteding een fijne verlichting."

Kijk voor meer informatie over BoerenBlij, dagbesteding of vrijwilligerswerk op www.boerenblij.nl of bel 0513 -714200 (8.30 -12.00)