Feestweek Echtenerbrug e.o.

DELFSTRAHUIZEN Van 8 tot en met 14 september vindt op het parkeerterrein van Sportpark De Kampen in Delfstrahuizen de jaarlijkse Feestweek Echtenerbrug e.o. plaats.

De feestweek begint met twee tentkerkdiensten. ’s Ochtends wordt de dienst geleid door ds. S. de Vries - Terpstra met medewerking van het Lemster Mannenkoor en ’s avonds met het multiculturele koor All for one uit Leeuwarden en afwisselend The Band of Brothers.

De feestweek gaat dinsdag verder met de dorpsspelen, waarin de inwoners van de dorpen, verenigingen en bedrijven het tegen elkaar opnemen. Doe- en spelactiviteiten voor de kinderen zijn woensdag en ’s avonds is het tijd voor de Feestwike Bingo. De (kinder)playbackshow met muzikale medewerking van Party DJ Nicky Lorenzo is donderdag.

Vrijdag september is het tijd voor de Feestwike Teenage Party. Een feest van 19:00 tot 21:00 uur verzorgd door Party Dj Nicky Lorenzo voor de jeugd van 10 tot en met 15 jaar. Vanaf 21:30 uur is een vier uur lang spektakel met de Radio 538 DJ’s on Tour gepresenteerd door de diskjockeys Barend van Deelen en Danny Blom. Een avond waarin muziek op de eerste plaats komt.

De Feestweek wordt zaterdag afgesloten met en de kinderfietsoptocht, die eindigt bij het feestpaviljoen waar op dat moment It nije Tsjûkewille in volle gang is. Een dag boordevol activiteiten voor jong en oud (shuffle boarden, survivalbaan, rodeostier, oldtimers, Lady’s Corner, Kids Corner, enz, enz, enz….). En natuurlijk heerlijk genieten van live muziek op het terras onder het genot van een hapje van de lokale horeca en een drankje.

The Bounty Hunters en Vangrail zorgen zaterdagavond voor de muzikale afsluiting van de Feestweek Echtenerbrug e.o. 2019.