Muziek en vermaak voor jong en oud tijdens Straatfestival Joure Swingt

Joure - Voor de vierde keer zal Joure op 16 augustus het toneel zijn voor muzikanten en straatartiesten tijdens het straatfestival Joure Swingt.

's Middags vanaf 14:00 uur zullen op 9 locaties in en om het centrum artiesten roulerend optreden. Van troubadours, singer-songwriters tot straattheater en ballonnenkunst: het programma biedt voor jong en oud vermaak. De locaties bevinden zich bij de terrassen waardoor er met vrienden en bekenden genoten kan worden van optredens onder het genot van een drankje.

Dit jaar zijn er optredens te zien van 2nd Blue, Rein Vallinga, Kin Wol Werrus, Berend Riemersma, Henk Kuyper, Hester, De Vliegende Hollander, Petra’s Sprookjestheater, Bapo de Toeterman, Het Kermispaardje, Het Speeldoosje en de Ballonnen Nar.

Joure Swingt is een initiatief van een aantal cultuurliefhebbers in samenwerking met de Jouster Horeca en wordt jaarlijks gehouden. De toegang tot Joure Swingt is gratis. Kijk voor meer informatie op www.joureswingt.nl of op de Facebook pagina van Joure Swingt.