Zoektocht naar je nieuwe (tweedehands) auto begint op Autocircuit.nl

Aangeboden door: Autocircuit.nl

Hoe zoek jij normaal gesproken naar een nieuwe (tweedehands) auto? Je kijkt vast rond op de sites van bekende occasionsites als Marktplaats en Gaspedaal, waar het aanbod groot is, maar waar de meest interessante occasions vaak aan de andere kant van het land staan - bij bedrijven die je niet kent en die je maar wat graag zonder enige garantie terug naar het Noorden sturen.

Autocircuit.nl is het eerste autoportaal dat zich uitsluitend richt op de Noordelijke regio. De gedachte erachter is dat we in het Noorden nou eenmaal net iets meer van onze auto’s verwachten. We gebruiken hem vaker dan mensen in het Westen en leggen meer kilometers af. Je auto is je tweede huis, en daarom is het belangrijk dat je weet waar je volgende auto vandaan komt en wat je ervan kunt verwachten. Dat is niet alleen maar een gevoel van de initiatiefnemers: uit onderzoek blijkt dat mensen hun auto in de regel kopen bij een betrouwbaar autobedrijf binnen een straal van maximaal dertig kilometer van hun woonplaats. Een site die zich volledig richt op het beste aanbod dichtbij, is dus eigenlijk best logisch.

Of je nu op zoek bent naar een (bijna) nieuwe auto, een degelijke kilometervreter met ervaring of je allereerste vierwieler voor een klein budget: vanaf nu zou Autocircuit.nl niet meer mogen ontbreken in de zoektocht naar je nieuwe auto. Zo vind je op de site bijvoorbeeld ook alle Toyota occasions in het Noorden. 

De toekomst van Autocircuit ziet er overigens veelbelovend uit. Het merk is onderdeel van NDC mediagroep, uitgever van onder meer Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant, maar ook eigenaar van online merken als Tweenul.nl, Wonen&Co en autoblog Niels’ Garage. Er wordt hard gewerkt aan een app en vanaf september organiseert Autocircuit een aantal drukbezochte occasionshows op centrale locaties in het Noorden (o.a. Drachten, Zuidbroek, Assen).