Agenda | Ultimate Men's Fair als tegenhanger Libelle Zomerweek

JOURE - Onder leiding van een groep jonge, enthousiaste mannen werd in 2017 de mannelijke tegenhanger van de Libelle Zomerweek georganiseerd: The Ultimate Men’s Fair. Dit jaar is er een nieuwe editie van het evenement dat vorig jaar 15.000 bezoekers trok.

De organisatie vertelt: ,,We hebben hard gewerkt om weer wat vets neer te zetten dit jaar. Op zaterdag 13 juli wordt Park Heremastate in Joure weer omgetoverd tot een walhalla voor de man. Groot, klein, jong of oud. Voor iedere man is er wat te beleven op The Ultimate Men’s Fair. Zo zijn er spectaculaire BMX-demonstraties, kan je meedoen aan het Formule 1 bandenwisselspel, racen over het mountainbikeparcours of in een Land Rover stappen en manoeuvreren over een spectaculaire mobiele rollercoaster.”

Diverse bedrijven zullen hun stand opzetten, demonstraties geven en gadgets verkopen. ,,Leer lasen van echte vakmannen of laat je haren snijden door een traditionele barbier.” De horeca van Joure staat klaar met eten en een ruime voorraad aan diverse dranken en fusten bier. Daarnaast is er de hele dag live muziek, met ’s avonds The Ultimate Gun's n Roses Tribute band.

Toegang van het evenement is gratis en vrouwelijk gezelschap hoeft niet buiten de poort te wachten. De fair start om 12.00 uur en duurt tot middernacht.