Met KleurrijkMiks naar Oranjewoud

Joure - Zin in een gezellig en actief uitje? Vrouwen uit Joure en verre omstreken kunnen vrijdag 5 juli gratis mee naar De Overtuin in Oranjewoud en genieten van alles wat dit park te bieden heeft.

Er is voldoende tijd om te wandelen, samen spelletjes te doen zoals badmintonnen en jeu de boulen en om met elkaar te eten (picknicken), kletsen en lachen. Aansluitend is er in het dichtbij gelegen hotel Tjaarda een drankje op het terras. Neem gerust een buurvrouw of vriendin mee.

Vanaf 10 uur staat er koffie en thee klaar bij Miks, Brugstraat 1 te Joure. Om half 11 uur vertrekt de groep per auto naar Oranjewoud. Rond 4 uur is iedereen terug bij Miks. Aanmelden kan bij Miks Welzijn voor dinsdag 25 juni via telefoon@miks-welzijn.nl of (0513)414593. Het is de bedoeling dat iedereen voor de picknick iets meeneemt voor 4 personen, bijvoorbeeld een salade, quiche, fruit of stokbrood met smeersel. Miks zorgt voor drinken. Miks Welzijn hoort graag van deelnemers of ze zelf een auto hebben en vrouwen mee willen nemen.

Einde van KleurrijkMiks

Met dit uitje komt er een einde aan KleurrijkMiks onder de vlag van Miks welzijn. Na de zomer zal duidelijk worden of deze ontmoetingsactiviteit een vervolg krijgt. De nieuwe welzijnsorganisatie ‘Sociaal werk de Kear' neemt KleurrijkMiks niet over. Wel willen ze in gesprek met de deelnemers en vrijwilligers van KleurrijkMiks en, als de groep dit wil, hulp bieden bij het zelf organiseren van een vervolg.

Tien jaar lang bood KleurrijkMiks vrouwen uit Joure en omgeving, van verschillende culturen en leeftijden, de mogelijkheid om nieuwe vrouwen te leren kennen, van elkaar te leren, zinvolle informatie te krijgen, elkaar tot steun te zijn, samen te eten of een creatieve of bewegingsactiviteit te doen. Met natuurlijk elk jaar een gezellig uitje. Voor een groot aantal vrouwen was KleurrijkMiks dan ook jarenlang een gemoedelijke, vertrouwde en inspirerende plek, waarbij de vrijwilligers en stagiaires steeds van onschatbare waarde waren. Met dit uitje komt er een einde aan KleurrijkMiks onder de vlag van Miks welzijn.