Agenda | Notaris op de koffie bij KoffieMiks

Joure - Notaris Heidi Harmsma komt op 13 juni naar KoffieMiks met nuttige informatie over het levenstestament.

 

Iedereen die hier meer over wil weten is van harte welkom. Neem gerust andere belangstellenden en vragen mee. De deuren openen om 10.00 uur bij de Miks aan de Brugstraat 1 in Joure. Er gaat een koffiepotje rond voor een eigen bijdrage.

 

Donderdag 27 juni luiden ze KoffieMiks uit met een uitsmijter: koffie met lekkers, een verhalenbingo, gezamenlijke lunch en een uitstapje door Gaasterland met een oude schoolbus en boottochtje over de Luts. Alle plekken zijn inmiddels bezet. Meeeten is nog wel mogelijk. Opgeven kan via 0513-414593 of telefoon@miks-welzijn.nl . Voor de koffie en bingo is aanmelden niet nodig, dus loop om 10 uur gezellig binnen.

Een vervolg na de zomer?

Met dit voorzomer-programma komt een einde aan KoffieMiks onder de vlag van Miks welzijn. Na de zomer zal duidelijk worden of er een vervolg komt op deze koffieontmoeting, dat zoveel meer is dan samen gezellig koffie drinken. Elf jaar lang bood KoffieMiks de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen, elkaar tot steun te zijn, zinvolle informatie te krijgen over regelingen en voorzieningen en zo nu en dan samen te eten of een activiteit te doen. Voor een groot aantal 50 plussers uit Joure en omgeving was KoffieMiks dan ook een gemoedelijke, vertrouwde en inspirerende plek, waarbij de vaste vrijwilligers en een groot aantal stagiaires steeds van onschatbare waarde waren.

 

De nieuwe welzijnsorganisatie ‘Sociaal werk de Kear' neemt KoffieMiks niet over van Miks welzijn. Wel willen zij in gesprek met de KoffieMiks deelnemers en vrijwilligers. Als de groep dat wil zullen zij hulp bieden bij het zelf organiseren van een vervolg.