Agenda | Indiaas dansen bij KleurrijkMiks

Joure - Hou je van dansen en wil je wel eens iets anders dan volksdansen, salsa of disco? Kom dan vrijdagmorgen 24 mei naar KleurrijkMiks.

Vrouwen uit Joure en omgeving kunnen dan meedoen aan een workshop Indiaas dansen. Shanti uit Joure, oorspronkelijk afkomstig uit Sri Lanka, laat ons eerst kennismaken met een prachtige klassieke dans uit India. Daarna gaat ze iedereen een andere dans aanleren.

Als je niet zo van dansen houdt of je kunt het fysiek niet, kom dan toch gezellig langs om te kijken en te genieten van de koffie, gezelligheid en muziek. Je bent 24 mei om 10 uur van harte welkom bij KleurrijkMiks aan de Brugstraat 1 te Joure. Deelname aan de workshop is gratis, voor de koffie of thee gaat een potje rond.

KleurrijkMiks is een informatieve en gezellige ontmoetingsactiviteit, gericht op vrouwen van zowel Nederlandse als niet Nederlandse afkomst, van jong tot oud. Tijdens deze koffieochtenden kunnen vrouwen elkaar (beter) leren kennen, van elkaar leren en samen dingen doen. Dat is niet alleen gezellig, maar bevordert bovendien het wederzijds begrip en je kunt er fijne contacten aan overhouden. Voor meer informatie bel of mail met Rosalie de Konink (consulent ontmoeting) via: 0513-414593 of rdekonink@miks-welzijn.nl