Rowwen Heze, De Jeugd van Tegenwoordig en Kraantje Pappie op Glemmer Beach

Lemmer - De organisatie van Glemmer Beach maakt drie nieuwe artiesten bekend, Rowwen Heze, De Jeugd van Tegenwoordig en Kraantje Pappie staan op de tiende editie van het festival.

Eerder werden UB40, Clouseau, Level42, Davina Michelle en Nielson al bekend gemaakt. Het driedaagse strandfestival vindt plaats op het strand van Lemmer van 22 tot en met 24 augustus.

Op donderdag 22 augustus zal Rowwen Heze op het podium staan. De band zingt in het Limburgse dialect en is bekend van de hits ‘Limburg’, ‘Bestel mar’ en ‘Auto, vleegtuug’. De band is opgericht in 1985 en ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste acts in de Nederlandse popmuziek. De Jeugd van Tegenwoordig werd in 2005 bekend met de nummer-1 hit ‘Watskeburt?!’. In de jaren die volgden scoorden ze hits als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’ en ‘De Formule’. Op zaterdag 24 augustus zullen zij hun nummers laten horen op het strand van Lemmer. In 2018 verzorgde rapper Kraantje Pappie een fantastisch optreden op Glemmer Beach, dit jaar mag de organisatie hem wederom verwelkomen. Hij heeft verschillende nummers uitgebracht waaronder ‘Liefde in de lucht’, ‘Waar is Kraan?’ en ‘Traag’. Kraantje Pappie zal op zaterdag 24 augustus de tent weer op zijn kop zetten.

Voor het festival zijn diverse tickets verkrijgbaar, zoals een dagticket, passe-partout, een VIP arrangement of het BBQ on the Beach ticket. Bij de keuze voor een passe-partout is het ook mogelijk om op 25 augustus Family Glemmer bezoeken. Family Glemmer is een dag voor jong en oud. Een speel- en doe-festival voor kinderen in combinatie met Nederlandstalige muziek middag voor volwassenen. Het unieke strandfestival vind plaats op het strand van Lemmer van 22 tot 24 augustus. Tickets zijn te verkrijgen via glemmerbeach.nl of bij de Jumbo supermarkt in Lemmer.